Majlis Resepsi Salina & Zaki


  • Sumo

Dalam kesibukan menyiapkan album-album pelanggan ada juga sesetengah job yang saya terlupa kongsikan di blok ini. Jika sebelum ini saya pernah kongsikan tentang majlis akad nikah Salina dan Zaki di Masjid Usamah Zaid Wangsa Maju dengan tembok kuningnya.

Kali ini kita beralih pula ke majlis resepsi Salina dan Zaki. Majlis ini diadakan sehari selepas majlis akad nikah pasangan tersebut dan diadakan di Dewan Kompleks Majlis Sukan Negara Dato’ Keramat yang terletak berhampiran stesen LRT Jelatek.

Bagi sesi outdoor pula memang senang sebab terdapat taman rekreasi berhampiran dewan tersebut. So tak payah susah-susah nak pegi tempat  lain dah. Lokasinya pun cantik. Saya suka deretan pokok berhampiran pintu masuk taman tersebut. Nice!

Penulis merupakan jurugambar perkahwinan yang beroperasi di Damansara, Kuala Lumpur. Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan untuk fotografi perkahwinan, pertunangan, harijadi, aqiqah, majlis korporat, portraiture, fashion show atau private shoot anda boleh hubungi saya di 0173749707 atau 0163937067.