Dewan Perkahwinan – NC Event Space


  • Sumo

Jika anda masih tercari-cari lokasi untuk mengadakan majlis perkahwinan di Lembah Kelang, boleh cuba ushar NC Event Space yang terletak di Lestari Perdana, Seri Kembangan.

Dewan dengan struktur marquee tent ini terletak di atas lot tanah berkeluasan 29,000 kaki persegi. Keluasan dewan adalah 5,500 kaki persegi yang mampu memuatkan 30 meja dengan 10 kerusi setiap meja. Bermakna pada satu-satu masa dewan ini mampu menampung 300 tetamu serentak.

Dengan keluasan lot tanahnya, dewan ini menyediakan petak letak kereta yang mencukupi untuk para tetamu. Di samping itu ia juga dilengkapi sistem penghawa dingin serta CCTV.

Apa yang lebih memudahkan NC Event Space menyediakan pakej penuh untuk perkahwinan anda merangkumi katering, pelamin, busana, solekan, jurugambar perkahwinan, video dan lain-lain lagi.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan tempahan anda boleh hubungi: 012-6635869.

Penulis merupakan jurugambar perkahwinan yang beroperasi di Damansara, Kuala Lumpur. Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan untuk fotografi perkahwinan, pertunangan, harijadi, aqiqah, majlis korporat, portraiture, fashion show atau private shoot anda boleh hubungi saya di whatsapp 6017-3749707