8 SEBAB UNTUK MENYEDIAKAN PHOTO BOOTH DI MAJLIS ANDA


  • Sumo

Sama ada untuk majlis perkahwinan, pertunangan, harijadi, majlis pejabat, makan malam, reunion, pelancaran produk, perasmian kedai atau apa sahaja majlis sosial photo booth adalah satu cara yang amat menarik untuk menghiburkan tetamu anda.

  1. Photo booth adalah NYAWA MAJLIS di mana  rakan, sanak-saudara dan para tetamu berkumpul bersama untuk gambar mereka diambil dengan cara yang sangat MENYERONOKKAN.
  2. CENDERAHATI untuk tetamu dan juga tuan rumah. Ianya adalal 2-dalam-1. Ia merakamkan  detik-detik manis majlis dan para tetamu serta tuan rumah dapat menyimpan gambar yang terhasil sebagai kenang-kenangan.
  3. UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR  – semua tetamu dapat mengambil bahagian dan bergembira dengan photo booth layandiri kami yang amat mudah untuk digunakan. Kanak-kanak, remaja, orang muda, golongan pertengahan usia dan warga emas pasi sukakannya.
  4. Anda boleh menyesuaikan photo booth MENGIKUT TEMA majlis dan juga citarasa anda. Ini dapat menampilkan lagi personaliti anda selaku tuan rumah. LATARBELAKANG serta PROPS yang disediakan sudah pasti membuatkan para tamu teruja dan berbaris untuk turut serta.
  5. GILA-GILA bersama tetamu. Sama ada anda adalah pengantin, birthday boy/girl,  pelayan majlis, ibu bapa mahupun mertua pengantin, atau Ketua Pegawai Eksekutif syarikat ,  photo booth lah yang menghubungkan anda sebagai tuan rumah dengan tetamu.
  6. Semua kegembiraan dan kerja keras anda di depan photo booth tidak terbuang begitu sahaja. Semuanya didokumenkan bukan saja dalam softcopy tetapi juga dicetak sebagao foto. Tetamu akan menerima FOTO BERCETAK bertema peribadi anda dengan pantas hasil dari pencetak berteknologi tinggi kami yang pantas dan kering segera.
  7. PERKONGSIAN SOSIAL sememangnya kunci kepada majlis hari ini. Saat-saat yang dirakamkan dengan photo booth boleh dikongsikan begitu mudah melalui laman sosial untuk memudahkan LIVE UPDATE. Anda juga mempunyai pilihan untuk mencipta #hashtag tersendiri untuk majlis anda dan ianya akan menjadi viral!
  8. STATISTIK adalah penting. Kami mengumpulkan data untuk cetakan, perkongsian sosial dan juga e-mail untuk setiap majlis bagi tuan rumah mengetahui sambutan yang diterima.

Sekarang anda sudahpun tahu tentang kelebihan photo booth ini, jangan berlengah lagi. Partybooth adalah merupakan pembekal perkhidmatan photo booth di Kuala Lumpur. Namun begitu ia juga memberikan photo booth untuk kawasan luar Kuala Lumpur bergantung kepada permintaan.

Untuk khidmat photo booth anda boleh hubungi 017-3749707 or 016-3937067 untuk pertanyaan. Anda juga boleh lawati photo booth Malaysia ataupun photo booth Kuala Lumpur.