Majlis Perkahwinan Atiqah & Norazman


  • Sumo

Dah agak lama takde posting baru di page ini kerana kesibukan yang melampau. Kali ini saya bawakan perhatian anda semua ke majlis perkahwinan antara Atiqah & Norazman yang telahpun berlangsung di Lembah Pantai baru-baru ini. Pada ketika majlis berlangsung demam pilihanraya belum bermula. Tapi sekarang Lembah Pantai menjadi antara kawasan panas bagi PRU13. Baiklah, ini bukan blog tentang politik. Jadi saya taknak cerita panjang tentang politik. Kita terus kepada majlis perkahwinan ini. Kedua-dua pengantin ini sebenarnya merupakan penduduk di kawasan tersebut dan telah pun kenal semenjak di bangku sekolah. Jadi takde masalah balik kampung la nampaknya ya. Raya pun dekat-dekat je.

Majlis akad nikah telah diadakan di Surau Apartment Kg Limau. Majlis resepsi pula diadakan di Pusat Komuniti Lembah Pantai pada keesokan harinya. Memang ramai jemputan yang hadir pada majlis resepsi mereka. Antara yang turut hadir adalah Menteri Wilayah Persekutuan iaitu Datuk Raja Nong Chik.

Sesi outdoor pula diadakan dibeberapa lokasi berdekatan iaitu di sekitar Masjid Negara, Stesen Keretapi dan juga Tugu Negara. Jom layan gambar kawin.

IMG_1927 edited

IMG_1960 edited

Sesi outdoor photography di perkarangan Masjid Negara

IMG_1982 edited

IMG_2024 edited

laa ilaaha illallah muhammadur rasulullah

IMG_2048 edited

Photoshoot di sekitar Stesen Keretapi Kuala Lumpur memang tidak pernah mengecewakan hasilnya

IMG_2195 edited

Asap berwarna memeriahkan perarakan masuk pengantin

IMG_9247 edited

IMG_2530 edited

Pengantin bersama Senator Datuk Raja Nong Chik, Menteri Wilayah Persekutuan

IMG_2555 edited

IMG_2662 edited

Fotoshoot di sekitar taman berhampiran Tugu Negara

IMG_2752 edited

IMG_2803 edited

IMG_2833 edited

We are married!!

IMG_2853 edited

Antara lolipop signage yang digunakan. Kreatif mereka ni.

Jika anda suka dengan hasil fotografi di atas warwarkan kepada rakan-rakan anda melalui butang sharing di laman ini. Anda boleh lihat lebih banyak foto perkahwinan mereka di Facebook Page ini: Fotografi Perkahwinan