Aniza, Varghese & Partners 1st Anniversary Dinner


  • Sumo

Ada yang ingat saya cuma hanya cover fotografi untuk majlis-majlis perkahwinan sahaja. Itu tidak benar sama sekali. Saya cover bermacam-macam majlis lain seperti fotografi harijadi, fotografi majlis cukur jambul dan juga fotografi majlis korporat. Untuk posting kali ini saya akan bawakan anda ke majlis makan malam sempena ulangtahun pertama firma guaman Aniza, Varghese & Partners.

Majlis ini telah diadakan di Quality Hotel City Center, Kuala Lumpur yang terletak di Jalan Raja Laut. Ianya dihadiri kira-kira 30 tetamu yang terdiri dari kakitangan firma, pelanggan, ahli keluarga dan juga crew dari Under 3 Garage.

Majlis dimulakan sebaik sahaja kedua-dua partner dan juga tetamu kehormat tiba. Bersesuaian dengan ulangtahun pertama, majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat.

IMG_0296 editedw

IMG_8474 editedw

IMG_0333 editedw

IMG_8525 editedw

Ini diikuti dengan ucapan oleh kedua-dua partner iaitu Aniza dan juga Annie Varghese. Mereka kemudiannya memotong kek sebagai simbolik untuk firma yang telah pun menjangkau usia setahun.

IMG_0380 editedw

Selepas itu para tetamu dijemput untuk menikmati makan malam yang lazat. Memang banyak menu menarik pada malam tersebut. Jika inginkan starter bolehlah mencuba sup cendawan bersama roti. Hidangan utama termasuklah Roasted Chicken with Pineaple dan juga Lamb. Bagi yang inginkan santapan yang lebih ringan terdapat juga rojak pasembor. Tidak ketinggalan juga buah-buahan, manisan, kuih-muih, pastry dan puding serta banyak lagi.

IMG_0399 editedw

IMG_8540 editedw

IMG_0410 editedw

IMG_8546 editedw

IMG_0418 editedw

IMG_8588 editedw

IMG_8604 editedw

Sambil menikmati hidangan hadirin disajikan dengan slide show berkenaan dengan firma tersebut. Ia memaparkan partner dan juga peguam dalam firma ini. Selain itu ia juga turut memaparkan servis utama firma. Bagi memeriahkan majlis acara cabutan bertuah turut diadakan. Dan akhir sekali majlis ditutup dengan acara bergambar. Lihatlah beberapa foto yang sempat saya kongsikan bersama.

IMG_0467 editedw

IMG_0488 editedw

IMG_0517 editedw

IMG_0533 editedw

IMG_0549 editedw

IMG_8641 editedw

Semoga Aniza,Varghese & Partners akan terus mengorak langkah ke depan dan bertambah maju hendaknya.