Majlis Resepsi 1 Dr Aina & Dr Ibrahim


  • Sumo

Dalam posting yang lepas saya siarkan tentang majlis akad nikah Aina & Ibrahim di Wisma PKPS, Shah Alam. Kali ini saya teruskan pula dengan majlis resepsi mereka yang diadakan pada hari dan tempat yang sama.

Selesai saja majlis akad nikah kedua mempelai dibawa ke Grand Bluewave Hotel Shah Alam untuk bertukar pakaian dan touch up solekan. Untuk majlis resepsi Dr Ibrahim bertukar kepada sepasang suit kelabu manakala Dr Aina mengenakan gaun labuh berwarna putih.

Saya begitu suka dengan lighting di dalam dewan Wisma PKPS ini. Lighting dewan dan juga pelamin banyak membantu dalam penghasilan foto perkahwinan yang cantik. Penggambaran outdoor pula diadakan di Alam Impian.

Walaupun keletihan ditambah pula dengan cuaca yang agak panas, kedua-dua pengantin ini dan dayang-dayang mereka tetap sporting. Jom tengok gambar mereka.

Penulis merupakan jurugambar perkahwinan yang beroperasi di Damansara, Kuala Lumpur. Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan untuk fotografi perkahwinan, pertunangan, harijadi, aqiqah, majlis korporat, portraiture, fashion show atau private shoot anda boleh hubungi saya di 0173749707 atau 0163937067.