Vivy Yusof & Duck Scarf


  • Sumo

Sekarang ni antara topik yang tengah hangat ialah tentang Vivy Yusof iaitu seorang ahli perniagaan terkenal dan pengasas FashionValet – satu jenama dalam bidang fesyen tempatan. Semuanya gara-gara komen tentang bantuan kerajaan untuk golongan M40 dan B40 dalam menghadapi situasi Covid19 sekarang. Antara salah satu brand yang agak terkenal ialah Duck.. ya itik! Ada macam-macam itik. Duck scarf, Duck cosmetic, Duck towel, Duck hanger, Duck stapler, Duck bag dan macam-macam lagilah. OK stop! Saya bukan nak promote jenama tersebut. Intro paragraph je.

Sebenarnya saya teringat tentang satu hantaran semasa majlis akad nikah Eka & Fit di Masjid Jamek Sultan Abdul Aziz, Petaling Jaya. Hantaran tersebut di dalam kotak dUCk dan saya sendiri kurang pasti apa ada dalam kotak tersebut. Mungkinkah scarf atau pun tuala? Yang pasti tentunya bukan stapler.

Itu ajelah nak cerita. Lain-lain sila layan gambar majlis akad nikah mereka ya.

Penulis merupakan jurugambar perkahwinan yang beroperasi di Damansara, Kuala Lumpur. Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan untuk fotografi perkahwinan, pertunangan, harijadi, aqiqah, majlis korporat, portraiture, fashion show atau private shoot anda boleh hubungi saya di whatsapp 6017-3749707