© Copyright 2016
NikHamidi Photography

Category Archives: Offer & Special Announcement

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Ramadhan 2016


NIKAH DAN SANDING SATU ALBUM MANA CUKUP. KENALAH DUA ALBUM KAN. ______________________________________________________________ Gambar banyak yang cantik-cantik. Kalau satu je album banyak yang terpaksa kena tolak tepi. Sayang la pulak kan. Nanti ada yang kecik hati gambar tak masuk dalam album. Habis tu macam mana ya? Nak book pakej dengan dua […]

Pakej Fotografi Perkahwinan Murah 2016

Wedding Photography – Mid 2012 Special Package


Agak lama saya mengambil masa untuk design special package wedding photography ini. Akhirnya kini ianya dilancarkan pada hari ini. Buat julung-julung kalinya  pakej fotografi perkahwinan yang ditawarkan kali ini adalah lain dari yang biasa. Apakah keistimewaannya? Menampilkan album bersaiz besar 10×15 dengan jumlah mukasurat 2 kali ganda dari biasa iaitu 40 […]

Anda Layak Menerima Vaucer bernilai RM150!!


  Attending your friend’s wedding? You could walk away with our rm150 voucher from us!! How to get it? In every wedding we will look for mr or mrs happening in group photo. The criteria is the person should be very sporting n happening during group photo. He/she must be […]