Majlis Resepsi Nina & Azizi


Share this on WhatsApp Jika sebelum ini saya ada poskan tentang majlis akad nikah Nina & Azizi yang telah diadakan di Jengka, Pahang; kali ini saya nak kongsikan pula tentang majlis resepsi mereka. Majlis resepsi ini diadakan pada hari yang sama dengan akad nikah. Sebaik selesai upacara akad nikah di […]

N&A-372ws

Majlis Akad Nikah Nina & Azizi


Share this on WhatsApp Kali ini saya dapat job di Jengka pulak. Akad nikah dan bersanding pada hari yang sama. Oleh kerana pada hari sebelumnya saya cover wedding photography di Serdang, Selangor saya terpaksa bertolak ke Jengka selepas solat subuh pada hari majlis. Di pertengahan jalan perut buat hal pulak. […]

Akad Nikah

Majlis Bertandang – Hazmi & Nurul


Share this on WhatsApp Ribuan terimakasih diucapkan kepada pasangan Hazmi & Nurul kerana mereka mengambil pakej fotografi perkahwinan penuh dari kami. Pakej fotografi perkahwinan yang mereka ambil merangkumi majlis akad nikah, majlis resepsi/bersanding dan juga majlis bertandang. Saya telahpun postkan tentang majlis akad nikah dan juga resepsi mereka yang diadakan […]

H&N-Tndg-439ws edt vbws

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Ramadhan 2016


Share this on WhatsApp NIKAH DAN SANDING SATU ALBUM MANA CUKUP. KENALAH DUA ALBUM KAN. ______________________________________________________________ Gambar banyak yang cantik-cantik. Kalau satu je album banyak yang terpaksa kena tolak tepi. Sayang la pulak kan. Nanti ada yang kecik hati gambar tak masuk dalam album. Habis tu macam mana ya? Nak […]

Pakej Fotografi Perkahwinan Murah 2016

Syawal 1437 Hijrah Fashion Showcase by Bahari Asyek – Segmen 3


Share this on WhatsApp Setelah melihat koleksi pakaian untuk Hari Raya yang diperagakan dalam segmen 1 dan 2, sekarang siarkan pula busana-busana cantik dari butik Bahari Asyek dalam segmen yang terakhir. 10 pasang pakaian lagi diperagakan oleh model-model cantik. Bagi mendapatkan koleksi yang cantik ini silalah berkunjung ke butik Bahari […]

Kebaya Puteri Perak dengan fabrik brocade

Syawal 1437 Hijrah Fashion Showcase by Bahari Asyek – Segmen 2


Share this on WhatsApp Ini merupakan bahagian kedua dari pertunjukan fesyen koleksi Hari Raya Aidilfitri 2016 dari Bahari Asyek. Ia menampilkan 10 pasang lagi pakaian hasil rekaan Bahari Asyek. Bagi mendapatkan koleksi yang cantik ini silalah berkunjung ke butik mereka di Lot F10C, 1st Floor, Plaza Shah Alam (bersebelahan dengan […]

Kebaya empat dara dari broked india

Syawal 1437 Hijrah Fashion Showcase by Bahari Asyek – Segmen 1


Share this on WhatsApp Selain dari mengambil gambar untuk majlis perkahwinan, saya juga melibatkan diri dalam fotografi untuk dunia fesyen. Dengan perkembangan pesat dalam industri fesyen di Malaysia, ianya merupakan satu subjek fotografi yang amat menarik untuk dirakam dengan kamera. Baru-baru ini saya telah diberi peluang untuk menjadi jurugambar rasmi […]

Kurung Moden Ladu

Majlis Resepsi Hazmi & Nurul


Share this on WhatsApp Dulu saya ada poskan tentang majlis akad nikah Hazmi & Nurul berserta dengan gambar-gambar sekitar majlis tersebut. Dah lama jugak tu. Lupa pulak nak updatekan tentang majlis resepsi mereka. Majlis resepsi tersebut diadakan sehari selepas majlis akad nikah di Dengkil. Untuk sesi outdoor pula, atas permintaan […]

H&N-Sanding-734edt vb cws

Majlis Akad Nikah Hazmi & Nurul


Share this on WhatsApp Kali ini saya selaku jurugambar perkahwinan Melayu Malaysia nak bawakan pula liputan dari majlis akad nikah Hazmi & Nurul. Sememangnya ia adalah hari yang memenatkan. Ini kerana pada pagi hari yang sama saya cover satu majlis di Kuala Lipis, Pahang. Selesai saja majlis di Kuala Lipis […]

HN-Nikah-478edt ws